0155-28 67 70
info@nykopingsglasmasteri.se
Hantverksvägen 7 A
 
 
 

Solen är för det mesta underbar men ibland så kan det vara skönt att kunna
välja att istället svalka sig i skuggan. Vi på Nyköpings glasmästeri kan erbjuda persienner och markiser av många olika modeller. Allt från en enklare modell
med vev till de med motor och fjärrkontroll. Vi monterar också dessa på plats
för att du ska bli helt nöjd. Kom in till oss så kan vi visa vad vi har att erbjuda.


Markiser
Vi har valt att huvudsakligen sälja markiser från Ekedáls solskydd. Detta på
grund av att de kan erbjuda tåliga och slitstarrka markiser med en bra garanti.
I sortimentet finns en stor bred av vävar och monteringsanordningar. Alla komponenter är av korrosionsbeständiga och slitstarka material.


Persienner
I vårt sortiment av persienner har vi aluminium- och träpersienner i många olika färger och utföranden. Vi kan också erbjuda fasadpersienner som både skyddar mot sol och hjälper till att hålla ner temperaturen innomhus.


Rullgardiner

Nu kan vi även erbjuda högkvalitativa rullgardiner för hem och företag. Vi har även modeller som är särskilt lämpade för uterum och inglasade balkonger. Här finns ett stort utbud av färger och mönster att välja på.


Lamellgardiner
Vi erbjuder ett stort sortiment av lamellgardiner och färsten. Med lamellgardiner kan på ett smidigt justera mängden ljus innomhus eller på altanen eller uterummet. Vi måttillverkar givetvis dina gardiner för bästa passform.Inbrottsskydd
Skydda diin verksamhet mot ovälkomna gärster. Hos oss kan du köpa jalusier av aluminium för att skydda mot inbrott och förstörelse.

 
 
Telefon: 0155-28 67 70 | E-post: info@nykopingsglasmasteri.se | Besöksadress: Hantverksvägen 7 A